TERMENI SI CONDITII

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.panourisandwich-midara.com, implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor specificate in continuare.

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului www.panourisandwich-midara.com, este proprietatea SC AUTOGREU MIDARA SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, partial sau integral, in scopul de a reproduce, copia, vinde sau revinde fara acordul scris al AUTOGREU MIDARA a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare.

SECURITATE

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre AUTOGREU MIDARA pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor. Pe site-ul www.panourisandwich-midara.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. AUTOGREU MIDARA SRL asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti.

PRODUSE SI PRETURI

AUTOGREU MIDARA nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea sau aspectul.AUTOGREU MIDARA nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv sau de a achizitiona alte produse. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul nu va putea cere alte despagubiri.Fiecare comanda primita va fi verificata telefonic. Toate preturile din acest site, in cazul in care sunt exprimate in lei, sunt cu TVA inclus.

Adresa


Calea Munteniei nr.T85,

Focsani, Vreancea

Despre noi


Din panouri sandwich pot fi construite: depozite, clădiri industriale, frigidere şi congelatoare, hale, magazine şi săli comerciale, pavilioane de expoziţie, edificii de birouri, staţii de deservire tehnică a automobilelor, spălătorii, clădiri cu destinaţie agricolă, magazii…

© Copyright AutoGreu Midara SRL 2020

Dezvoltat de Creative-Web