Tinichigerie

În procesul montării panourilor sandwich este necesar de a acoperi secţiunea frontală a panourilor sandwich în punctele îmbinăriilor între panouri, racordare la suprafaţa clădirii, la ochiriulie ferestrei şi a uşii. Pentru aceasta se folosesc elemente (accesorii) profilate şi de tinichingerie. Elementele de tinichingerie sînt necesare nu doar pentru protecţia colţurilor şi suprafeţelor frontale a panourilor sandwich de acţiunile climatice externe şi de exploatare , dar şi în calitate de elemente decoative pentru oferirea clădirii unui aspect exterior estetic. Cu ajutorul elementelor e posibil de accentuat anumite părţi a faţadei construcţiei. Ele conferă faţadei o organizare spaţială nouă.

Specialiştii nostrii au elaborat soluţiilor tuturor nodurilor care asigură îmbinarea panourilor sandwich şi care permit redarea clădirii aspect finisat. La cumpărarea a panourilor sandwich la compania noastră noi vom completa integral comanda Dvs cu elemente de tinichingerie. Descriem detailat toate nodurile pentru Dvs.

Echipa Profesionista

Specialisti dedicati proiectului tau

Calitate

Solutii premium pentru clientii nostri

Companie Certificata

Prin performanta si garantia calitatii

Suport Tehnic

Intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri

Costul elementelor de tinichingerie a panourilor sandwich se calculează pentru fiecare comandă separat şi depinde de completatea arhitecturei construcţiei şi lungimei aprovizionării. Proiectarea , ca ramură a construcţiei , reprezintă una din fazele determinante în procesul de edificare şi dare în exploatare a unui edificiu.

Scopul de bază al proiectantului este stabilirea celor mai raţionale decizii de sistematizare dimensională a viitoarei construcţii, astfel încît totalitatea cerinţelor beneficiarului să fie îndeplinite cu stricteţe şi cu respectarea tuturor normativelor de proiectare-n vigoare.

Vă oferim serviciile de executare a întregii documentaţii de proiect (compartimente Arhitectură şi Rezistenţă), oferind cele mai bune preţuri şi o gamă largă de servicii adiţionale (consultaţii, avize, compartimente adiacente a proiectului). Noi încheiem cu Dvs. contractul de proiectare, în acest caz Dvs. alegeţi antreprenorul general/executorul.

Adresa


Calea Munteniei nr.T85,

Focsani, Vreancea

Despre noi


Din panouri sandwich pot fi construite: depozite, clădiri industriale, frigidere şi congelatoare, hale, magazine şi săli comerciale, pavilioane de expoziţie, edificii de birouri, staţii de deservire tehnică a automobilelor, spălătorii, clădiri cu destinaţie agricolă, magazii…

© Copyright AutoGreu Midara SRL 2020

Dezvoltat de Creative-Web