Panotaj Panouri Sandwich

În scopul economisirii mijloacelor Dvs, pînă la montarea panourilor sandwich la obiect ar fi util de a pregăti panotajul acestora. Panotajul reprezintă aşezarea panourilor de perete şi de acoperire pe proiecţia obiectului viitor.

Este mai eficientă efecturea panotajul în baza elementelor constructive deja existente (coloane, stâlpi, grinzi, bârne şi ferme). Însă panotajul poate fi efectuat şi la etapa de proectare a obiectului. În acest caz realizarea proiectului de către constructori trebuie să fie impecabilă.

Depozitul nostru reprezinta solutia pentru comenzile clientilor pentru toate dimensiunile si cantitatile. Un alt avantaj major al depozitului il reprezinta faptul ca panourile pot fi ridicate imediat, clientul nostru fiind scutit de timpul de asteptare pe care este nevoit sa-l suporte in cazul unei comenzi la oricare din producatori.

Echipa Profesionista

Specialisti dedicati proiectului tau

Calitate

Solutii premium pentru clientii nostri

Companie Certificata

Prin performanta si garantia calitatii

Suport Tehnic

Intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri

Oferim clientilor nostrii consiliere in alegerea grosimii si tipului de panou care satisface cerinta acestora, in functie de genul de constructie la care urmeaza a fi folosite panourile. De asemenea oferim clientilor servicii pentru debitare a panourilor la lungimile dorite care sunt incluse in pret.

Putem deasemenea sa oferim si transportul acestora la santier. Tot pentru a veni in intampinarea clientilor oferim montaj autorizat.

Incercam, ca in depozitul nostru clientul sa gaseasca intreaga gama de grosimi culori si modele atat la panourile de perete cat si de acoperis. Experienta acumulata a facut sa aducem in depozit panouri la lungimi de 12 m , 12,5 m, 13 m si 13,5 m.

In toate aceste cazuri este aproape imposibil sa nu gasim un multiplu al dimensiunii dorite de dumneavoastra, in asa fel incat, pierderile de material sa fie minime.Este suficient sa va prezentati cu dimensiunile dorite si specialistii nostri va gasesc grupajul si solutia cea mai eficienta pentru dumneavoastra.

Adresa


Calea Munteniei nr.T85,

Focsani, Vreancea

Despre noi


Din panouri sandwich pot fi construite: depozite, clădiri industriale, frigidere şi congelatoare, hale, magazine şi săli comerciale, pavilioane de expoziţie, edificii de birouri, staţii de deservire tehnică a automobilelor, spălătorii, clădiri cu destinaţie agricolă, magazii…

© Copyright AutoGreu Midara SRL 2020

Dezvoltat de Creative-Web