Montare Panouri Sandwich

Montarea panourilor sandwich poate fi orizontală şi verticală.

La montarea orizontală pe temelie (soclu, bară fundamentală) se montează elementul de tinichingerie – lăcrimar (dispozitiv de scurgere). Ulterior pe elementele constructive (coloane, suporteri, paiante) se montează panourile sandwich.

La montarea verticală de asemenea la tamelie se montează lăcrimar, dar panourile sandwich se fixează nu de coloane, ci de grinda principală orizontală din metal.

Pentru sprijinirea panourilor sandwich se utilizează şuruburi speciale autofiletante pentru beton ori pentru metal. Panourile pot fi sprijinite direct pe coloanele de beton sau de metal fără detalii suplimentare înglobate.

Echipa Profesionista

Specialisti dedicati proiectului tau

Calitate

Solutii premium pentru clientii nostri

Companie Certificata

Prin performanta si garantia calitatii

Suport Tehnic

Intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri

Şuruburile autofiletante trebuie să fie confecţionate din oţel călit, suprafaţa zincată. Capul hexagonal, vîrful de sfredel, lungimea sfredelui (adîncimea sfredelui) 12,5 mm. Diametrul filetării de bază – 5,5 mm, diametrul filetării sub capul şurubului autofiletant – 6,3 mm. Grosimea sfredelirii e standart pentru şurubul autofiletant: 4-12,5 mm. Este completat cu şaiba 19 mm cu căptuşeală specială. Sfedelirea preventivă nu se solicită.

În caz de montare a panourilor sandwich în interiorul încăperii, unde pereţii sînt neuniformi este posibilă utilizarea profilurilor pentru plăcile de carton cu ipsos.

La montarea panourilor sandwich cu greutatea mai mare de 200 kg şi lungimea mai mare se foloseşte traversă specială cu două cleme.

Criteriu de bază al calităţii montării întregii construcţii reprezintă calitatea îmbinărilor. De aceasta depinde şi rezistenţa construcţiei, gradul de căldură şi permeabilitate.

Adresa


Calea Munteniei nr.T85,

Focsani, Vreancea

Despre noi


Din panouri sandwich pot fi construite: depozite, clădiri industriale, frigidere şi congelatoare, hale, magazine şi săli comerciale, pavilioane de expoziţie, edificii de birouri, staţii de deservire tehnică a automobilelor, spălătorii, clădiri cu destinaţie agricolă, magazii…

© Copyright AutoGreu Midara SRL 2020

Dezvoltat de Creative-Web