Sfaturi care trebuie respectate pentru a alege cele mai potrivite panouri sandwich perete

Panouri sandwich perete

Pentru a putea construi o cladire care sa reziste pentru o perioada foarte lunga de timp si caresa ofere gradul de protectie dorit este necesara utilizarea celor mai performante materiale deconstructii. De asemenea, este necesara apelarea la serviciile oferite de catre oameni care suntspecial pregatiti pentru a putea presta in domeniul constructiilor. Panoul sandwich este unul dintre cele mai performante materiale de constructii existent inacest moment pe piata materialelor de constructii. Modul in care este fabricat acest materialdar si usurinta cu care se construieste cladirea sunt doar doua dintre motivele care fac capanoul sandwich sa fie utilizat la scara foarte mare de catre constructori. Acest material esteutilizat atat in scop industrial cat si in scopp casnic pentru ca este cea mai buna alegere carepoate fi facuta. In functie de scopul in care este utilizat exista panouri sandwich perete sipanouri sandwich pentru acoperis.


Unde sunt utilizate panouri sandwich perete?


Panoul sandwich perete a devenit atat de popular incat este utilizat in foarte multe scopuri. Inmomentul de fata nu exista cladire care se construieste si in cadrul careia sa nu fie utilizatpanoul sandwich perete. Beneficiile pe care le aduce constructiei sunt indiscutabile motivpentru care nu trebuie sa lipseasca din nici o constructie care se doreste a fi realizata intr-unmod profesionist. Acest material este utilizat in foarte multe tipuri de constructii, cateva dintrecele mai notabile constructii in care sunt utilizate panourile sandwich perete sunt urmatoarele:

-Cladiri rezidentiale si industriale.

– Cladiri in cadrul carora sunt comercializate fel de fel de servicii sau produse.

– Depozite pentru materiale, fructe, legume, produse alimentare si non alimentare.

– Grajduri pentru animale.

– Magazii sau diverse anexe existente in propria curte.

Panoul sandwich perete poate fi utilizat pentru realizarea peretilor, placarea acestora saupentru a putea desparti un spatiu. Pentru ca utilizarea acestui material sa ofere un grad cat mairidicat de eficienta este necesara utilizarea panourilor care sunt special concepute pentru a fiutilizate in scopul in care urmeaza sa fie utilizate.


Ponturi care trebuie avute in vedere pentru a putea achizitiona panouri sandwich perete.


Pentru a putea achizitiona cele mai potrivite panouri sandwich perete trebuie avute in vedere oserie de aspecte, cele mai importante fiind urmatoarele:


Avantaje oferite de catre panouri sandwich perete


Principalele avantaje oferite de catre utilizarea panourilor sandwich perete sunt urmatoarele:

  • Durata de utilizare foarte mare. Constructiile in cadrul carora sunt utilizate panourilesandwich perete au o durata de utilizare mult mai mare decat constructiile in cadrulcarora sunt utilizate alte materiale de constructii.

  • Ofera un nivel foarte ridicat de protectie termica si fonica. De asemenea, este unmaterial perfect in cazul in care exista probleme cu infiltrarea apei.

  • Scurteaza foarte mult timpul de constructie si reduce costurile necesare constructieicladirii.

Panouri sandwich pentru perete

WALL

Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general.

FRIGO DL

Panou metalic auto-portant din poliuretan cu imbinare labirint, destinat constructiei de depozite si camere frigorifice. Sistemul de imbinare al acestui panou asigura performante excelente contribuind substantial la reducerea pierderilor termice.

SUPER WALL

Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan cu imbinare ascunsa, destinat constructiilor industriale si comerciale care prin modalitatea de fixare ofera o estetica si o durabilitatea deosebita. Articulatia acestui tip de panou ofera posibilitatea montarii atat verticale cat si orizontale.

FIRE WALL

Panou metalic auto-portant izolat cu izolatie din vata minerala, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de rezistenta la foc.In functie de grosimea izolatiei, rezistenta la foc este de 60 min, 120 min, 180 min.

FIRE SUPER WALL

Panou metalic auto-portant din vata minerala cu imbinare ascunsa, destinat constructiilor industriale si comerciale, care prin modalitatea de fixare ofera o estetica si o durabilitate deosebita. Articulatia acestui timp de panou ofera posibilitatea montarii atat verticale cat si orizontale. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in sotuatiile care necesita un grad ridicat de rezistenta la foc.

FIRE WALL SOUND

Panou metalic auto-portant izolat cu izolatie din vata minerala, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de izolatie fonica si rezistenta la foc.

FIRE C5 SOUND

Panou metalic auto-portant izolant din vata minerala prevazut cu 5 cute, destinat acoperisurilor inclinate cu panta minima de 7%. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de izolare fonica.

FIRE C5

Panou metalic auto-portant izolant din vata minerala prevazut cu 5 cute, destinat acoperisurilor inclinate cu panta minima de 7%. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de rezistenta la foc.

Concluzii

Este foarte important ca panourile sandwich perete sa fie alese dupa analizareacu atentie a mai multor parametri. Neglijand acest aspect risti sa achizitionezi panourisandwich care sa nu ofere toate avantajele dorite.

Adresa


Calea Munteniei nr.T85,

Focsani, Vreancea

Despre noi


Din panouri sandwich pot fi construite: depozite, clădiri industriale, frigidere şi congelatoare, hale, magazine şi săli comerciale, pavilioane de expoziţie, edificii de birouri, staţii de deservire tehnică a automobilelor, spălătorii, clădiri cu destinaţie agricolă, magazii…

© Copyright AutoGreu Midara SRL 2020

Dezvoltat de Creative-Web