Panourile sandwich pentru acoperis sunt o solutie eficienta si durabila

Panouri sandwich acoperis

Pentru ca o cladire sa poata fi utilizata este necesar ca aceasta sa fie prevazuta cu un acoperis.Acesta este una dintre cele mai importante parti ale unei constructii motiv pentru care trebuiesa fie realizat din cele mai bune materiale. Pentru ca tehnologia a avansat foarte mult si indomeniul constructiilor, a aparut un material care face ca acoperisul sa aiba o durata deutilizare foarte mare. Este vorba despre panoul sandwich pentru acoperis. Acest material deultima generatie transforma clasicul acoperis intr-unul modern si mult mai eficient din punctde vedere termic si fonic.


Utilizand panouri sandwich acoperis vei construi un acoperis de care vei fi mandru


Calitatea unei constructii se vede dupa calitatea acoperisului. Acesta trebuie sa asigureprotectie impotriva factorilor externi care pot pune in pericol integritatea fizica si psihica apersoanelor care utilizeaza cladirea. Din fericire, in momentul de fata exista materiale deconstructii care ajuta la realizarea unui acoperis durabil si eficient din toate punctele devedere. Un exemplu foarte bun in acest sens este panoul sandwich pentru acoperis. Acestmaterial este special destinat realizarii acoperisului. Panoul sandwich pentru acoperis esterealizat din doua placi care contin in mijloc un material izolator. Fetele panoului sandwich potfi realizate aluminiu, otel, plastic, carton presat, etc, in timp ce stratul izolator aflat intre celedoua placi este realizat din spuma poliuretanica, vata de sticla sau vata bazaltica. Este stiutfaptul ca atat vata de sticla cat si cea bazaltica este un foarte bun izolator termic si fonic ceeace inseamna ca panourile sandwich pentru acoperis sunt un foarte bun izolator. Acesta nu estesingurul avantaj oferit de catre utilizarea acestui material in construirea acoperisului. Duratade utilizare foarte mare dar si design-ul elegant pe care il ofera acoperisului sunt alte motivecare fac ca acest material sa fie prezent in toate santierele.


Ce beneficii ofera utilizarea unor panouri sandwich acoperis?


Panoul sandwich pentru acoperis este un material modern, care a fost creat dupa studiereaamanuntita a probelemelor care stau la baza deteriorarii acoperisului. Pentru a preveni o astfelde situatie dar si pentru a putea oferi cat mai multe avantaje s-a lucrat la crearea panouluisandwich pentru acoperis. Utilizarea acestui material in realizarea acoperisului ofera printrealtele urmatoarele beneficii:

  1. Ofera un grad ridicat de protectie impotriva factorilor externi. Frigul, zgomotelestresante provenite din mediul exterior, infiltrarea apei sau pierderile de caldura numai sunt o problema in cazul in care acoperisul este realizat cu ajutorul panourilorsandwich pentru acoperis.
  2. Scurteaza foarte mult timpii necesare construirii acoperisului.
  3. Prezinta o rezistenta ridicata la foc.
  4. Nu poate fi distrus de catre rozatoare si nici de catre rugina.
  5. Se intretine foarte usor si fara a fi necesara cheltuirea unei sume mari de bani.
  6. Cel mai bun raport pret – calitate.
  7. Mareste durata de utilizare a acoperisului.

Panouri sandwich pentru acoperis

Panouri sandwich pentru acoperis CT3

Panou metalic auto-portant din polioretan, prevazut cu 3 cute, destinat acoperisurilor inclinate cu panta minima de 7%

Panouri sandwich pentru acoperis CT5

Panou metalic auto-portant din polioretan, prevazut cu 5 cute, destinat acoperisurilor inclinate cu panta minima de 7%

Panouri sandwich pentru acoperis CTB – C3

Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, prevazut cu 3 cute, proiectat pentru acoperisuri plane si inclinate ce urmeaza a fi impermeabilizate. Fata exterioara a panoului este realizata din carton bitumizat pentru facilitarea ulterioara a impermeabilizarii.

Panouri sandwich pentru acoperis CTB – C5

Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, prevazut cu 5 cute, proiectat pentru acoperisuri plane si inclinate ce urmeaza a fi impermeabilizate. Fata exterioara a panoului este realizata din carton bitumizat pentru facilitarea ulterioara a impermeabilizarii.

Panouri sandwich pentru acoperis FIRE C5

Panou metalic auto-portant izolant din vata minerala, prevazut cu 5 cute, destinat acoperisurilor inclinate cu panta minima de 7%. Se recomanda folosirea acestui timp de panou sandwich in situatiile care necesita un grad inalt de rezistenta la foc.

Un acoperis construit din panouri sandwich acoperis inseamna o investitie rentabila dinpunct de vedere financiar

Fiecare dintre noi doreste sa utilizeze o perioada cat mai lunga de timp constructia realizatamotiv pentru care ia toate masurile necesare pentru a se intampla acest lucru. Avand in vedereca o durata de utilizare mare inseamna un acoperis care sa protejeze cat mai bine constructiaeste necesar ca acoperisul sa fie construit din materiale de cea mai buna calitate. Analizand indetaliu avantajele oferite este clar ca panoul sandwich pentru acoperis este in acest momentcel mai potrivit material de constructii pentru construirea unui acoperis durabil si eficient dintoate punctele de vedere. Investind intr-un acoperis realizat din panouri sandwich pentruacoperis vei face cea mai buna investitie din punct de vedere al banilor cheltuiti pentruconstruirea unei cladiri.

Adresa


Calea Munteniei nr.T85,

Focsani, Vreancea

Despre noi


Din panouri sandwich pot fi construite: depozite, clădiri industriale, frigidere şi congelatoare, hale, magazine şi săli comerciale, pavilioane de expoziţie, edificii de birouri, staţii de deservire tehnică a automobilelor, spălătorii, clădiri cu destinaţie agricolă, magazii…

© Copyright AutoGreu Midara SRL 2020

Dezvoltat de Creative-Web