Panouri / Placi Perete

PANOU / PLACI SANDWICH PENTRU PERETE

WALL

Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general.

FRIGO DL

Panou metalic auto-portant din poliuretan cu imbinare labirint, destinat constructiei de depozite si camere frigorifice. Sistemul de imbinare al acestui panou asigura performante excelente contribuind substantial la reducerea pierderilor termice.

SUPER WALL – Panou de perete cu fixare ascunsa

Panou metalic auto-portant izolant din poliuretan cu imbinare ascunsa, destinat constructiilor industriale si comerciale care prin modalitatea de fixare ofera o estetica si o durabilitatea deosebita. Articulatia acestui tip de panou ofera posibilitatea montarii atat verticale cat si orizontale.

FIRE WALL

Panou metalic auto-portant izolat cu izolatie din vata minerala, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de rezistenta la foc.

In functie de grosimea izolatiei, rezistenta la foc este de 60 min, 120 min, 180 min.

FIRE SUPER WALL

Panou metalic auto-portant din vata minerala cu imbinare ascunsa, destinat constructiilor industriale si comerciale, care prin modalitatea de fixare ofera o estetica si o durabilitate deosebita. Articulatia acestui timp de panou ofera posibilitatea montarii atat verticale cat si orozontale. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in sotuatiile care necesita un grad ridicat de rezistenta la foc.

FIRE WALL SOUND

Panou metalic auto-portant izolat cu izolatie din vata minerala, destinat constructiilor industriale si comerciale precum si compartimentarilor in general. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de izolatie fonica si rezistenta la foc.

FIRE C5 SOUND

Panou metalic auto-portant izolant din vata minerala prevazut cu 5 cute, destinat acoperisurilor inclinate cu panta minima de 7%. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de izolare fonica.

FIRE C5

Panou metalic auto-portant izolant din vata minerala prevazut cu 5 cute, destinat acoperisurilor inclinate cu panta minima de 7%. Se recomanda folosirea acestui tip de panou in situatiile care necesita un grad inalt de rezistenta la foc.

Cauti experti pentru proiectul tau?

Adresa


Calea Munteniei nr.T85,

Focsani, Vreancea

Despre noi


Din panouri sandwich pot fi construite: depozite, clădiri industriale, frigidere şi congelatoare, hale, magazine şi săli comerciale, pavilioane de expoziţie, edificii de birouri, staţii de deservire tehnică a automobilelor, spălătorii, clădiri cu destinaţie agricolă, magazii...

© Copyright AutoGreu Midara SRL 2020

Dezvoltat de Creative-Web